Båttillbehör

Här finns en härlig blandning av presentartiklar, servicetillbehör till din båt och sånt som behövs när båten ska upp på land. Vi har till exempel rejäla presenningar, smidiga stöttor och ett stort utbud av täckställningar m m från NOA och Easytec. Vi lagerhåller också många servicedelar från Volvo Penta och Yanmar till din båtmotor.

Vanliga utombordare, elmotorer och gummibåtar. Tube, vattenskidor och våtdräkt för den vågade. Många olika antenner, lanternor och batterier. Tåliga och flexibla solpaneler från Sunbeam och praktiska kabelgenomföringar, kabel och kontakter för att installera dem ombord. Även bränsleceller från EFOY ingår i vårt sortiment.

Ankare, ankarspel och kätting. Bojar, bergskilar, fendrar och ryckdämpare. Allt du behöver för att förtöja. Pumpar, tankar och ventilatorer. Spisar, varmvattenberedare och kylskåp för bekvämligheten ombord. Hos oss hittar du även produkterna som gör det mysigare och bekvämare i båten och textilier som ger en marin stil även där hemma. Kika på våra snygga lakan, mattor och lampor. Vi har också en mängd vackra böcker, roliga spel och Hamnguider som ger både nytta och nöje var helst du är.