Arbeta hos oss

Benns Mast och Båttillbehör är ett företag på ca 20 anställda under högsäsong. Vår framgång ligger i att varje enskild individ trivs och känner sig delaktig. Det är viktigt för oss att ha gemensamma mål och skapa en helhetssyn för att bli ett starkt och handlingskraftigt företag. Vi som arbetar på Benns har våra hjärtan i båtlivet och är därför engagerade och intresserade i det vi arbetar med. På Benns hjälper vi våra kunder med att få ett enklare, säkrare och bekvämare båtliv. Detta innebär en hög servicegrad och ett stort engagerat kunnande. Vill du vara med att hjälpa våra kunder till ett bättre båtliv? Bli en del av vår besättning!

Lediga tjänster

Riggare/Montör


Vi söker nu en riggare/verkstadsmontör för nyproduktion och reparationsarbeten av segelbåtsriggar till vår verksamhet i Nacka, Stockholm.

Arbetsuppgifterna innefattar färdigställning av mast- och bom vid nyproduktion genom montage av beslag och riggdetaljer. Du kommer också utföra reparationsarbeten på bommar, spinnakerbommar samt rodkickar. I tjänsten ingår även ett ansvar för nytillverkning av beslag för segelbåtsriggar.

I rollen som riggare ingår även stöttning och avlastning av vår mobila riggservice under högsäsong. Det innebär att du ska hjälpa kunden på plats vid båten. Uppgifterna kan vara allt från på och avmastningar, montage av rullsystem och rodkick till intrimning av stående rigg. Många uppgifter ute på fältet är fysiskt ansträngande samt kräver en god problemlösningsförmåga.

Vi ser gärna att du har ett intresse för båtlivet och segling i synnerhet. Det är ett krav att du har en grundförståelse för mast- och rigg. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av att jobba inom produktion/verkstad och vara praktiskt lagd.

Hos oss kommer du arbeta tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor som gemensamt ser till att nyproduktion och servicearbeten flyter på snabbt och smidigt. Vi lägger därför stor vikt vid att du har en god samarbetsförmåga och är intresserad av att lära dig verksamheten från grunden.

Är du intresserad av att arbeta med varierande arbetsuppgifter på ett mindre företag där du kan utvecklas tillsammans med dina arbetskamrater? Varmt välkommen med din ansökan!

Omfattning: Timanställning med chans till tillsvidareanställning.


Övrigt

- Ange ”Riggare” i ämnesraden i din ansökan och skicka till: personal@benns.se
- Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt kandidat
- B-körkort är ett krav
- Truckkort är meriterande
- Goda kunskaper i både Svenska och Engelska krävs för tjänsten

Skicka ditt CV & personliga brev till:personal@benns.se

Har du frågor om den aktuella tjänsten eller är intresserad av att jobba hos oss i någon annan roll, hör av dig till rekryteringsansvarig Jonas Skoglund via mail eller telefon.

Telefon: 08-556 147 16
Mail: personal@benns.se